В Житомирській області звягельські поліцейські затримали чоловіка,який обікрав односельчанина

В Житомирській області звягельські поліцейські затримали чоловіка,який обікрав односельчанина

24.11.15 12:13 0 484
Заздалегідь усе спланувавши, 22-річний раніше судимий житель с. Токарева Новоград-Волинського району поцупив з чужої оселі гроші та спиртне. Нині триває досудове розслідування.

До поліції звернувся 65-річний житель району із заявою про крадіжку з його будинку. За словами заявника, уранці він пішов на роботу, а коли близько 14-ї повернувся додому на обід, то виявив пошкоджене вікно у будинку. З оселі зникло 600 гривень і 2 пляшки з горілкою та вином.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розпочали заходи для розкриття крадіжки.

У результаті поліцейські встановили, що до неї причетний раніше судимий за майнові злочини 22-річний місцевий житель. Вони розшукали чоловіка за місцем проживання його товариша. Там молодик уже встиг влаштувати за викрадені гроші хмільне свято.

- Підозрюваний зізнався, що заздалегідь планував обікрасти саме цю оселю, оскільки знав, що господар має постійний дохід, а відтак хоч якісь заощадження в домівці мали бути, - розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка. – Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством затриманому може загрожувати від 3 до 6 років ув'язнення.

Відділ комунікації

ГУНП в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині поліція ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ