Івано-Франківщина: рятувальники провели акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» для дітей із Гути Богородчанського району

Івано-Франківщина: рятувальники провели акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» для дітей із Гути Богородчанського району

24.11.15 12:18 0 536
На Прикарпатті тривають заходи у рамках всеукраїнської громадської акції «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» Вона проводяться у багатьох навчальних закладах області та має за мету ознайомити школярів із діяльністю пожежно-рятувальної служби, нагадати елементарні правила безпеки життєдіяльності, від дотримання яких залежить життя та здоров’я дітей. Крім того, школярі дізнаються про особливості професії рятувальника, яка, можливо, у майбутньому припаде до душі багатьом.

Працівники Богородчанського районного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області провели акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» на території загальноосвітньої школи села Гута. До заходу також долучилися вогнеборці державного пожежно-рятувального поста смт.Солотвин.

Дітям розповіли про основні причини та жахливі наслідки пожеж, які стаються через людську недбалість та необережність, показали пожежно-рятувальний автомобіль, рятувальне оснащення та спорядження. Школярам нагадали, як діяти і куди звертатися у випадку виникнення пожежі чи іншої непередбачуваної ситуації, правила користування електричними та газовими приладами, поводження із сірниками та запальничками.

Хлопчики й дівчатка запевнили, що після зустрічі із рятувальниками іще ретельніше дотримуватимуться важливих правил, адже зрозуміли, що їхня безпека залежить від них самих.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині вшанували ...

КОМЕНТАРІ