Рятувальники провели виховну годину з другокласниками івано-франківської ЗОШ № 24

Рятувальники провели виховну годину з другокласниками івано-франківської ЗОШ № 24

24.11.15 14:14 0 530
23 листопада працівники Управління ДСНС в області завітали до другокласників івано-франківської ЗОШ № 24, щоб провести з дітками цікаве і захоплююче заняття на тему «Про безпеку дбай, правила пожежні знай».

Під час цієї зустрічі діти дізналися багато цікавого про діяльність рятувальників, про їх тривожні виїзди на гасіння пожеж, ліквідацію різного роду надзвичайних ситуацій, під час яких їм доводиться рятувати людей, які потрапили в біду.

Дітям у доступній формі також розповіли про необхідні правила безпечної поведінки в тій чи іншій ситуації, з якою вони можуть зіткнутися в повсякденному житті, а самі школярі активно відповідали на поставлені запитання, висловлювали свої думки та ділилися своїми маленьким, але таким важливим досвідом безпечної поведінки у побуті, під час відпочинку.

Велике враження справили на дітей мультфільми на протипожежну тематику, які вони переглянули під час цього цікавого і особливого уроку – «Уроки обережності тітоньки Сови» та «Фокс і Трот поспішають на допомогу».

Безумовно, такий виховний тематичний захід, окрім приємних вражень, дав дітям дещо більше: усвідомлення цінності власного життя і розуміння, що у більшості випадків їхня безпека залежить від них самих.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: в області ...
Наступна новина: 24 листопада на двох ...

КОМЕНТАРІ