В Івано-Франківській області у автопригодах за вихідні загинуло троє осіб

В Івано-Франківській області у автопригодах за вихідні загинуло троє осіб

24.11.15 18:14 0 579
За 21-22 листопада на дорогах області сталося 4 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 3 осіб загинуло, а четверо – травмовано .

21.11.2015 близько 20:15 год. в м. Калуш трапилась ДТП з потерпілими. Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом в темну пору доби, не врахувавши дорожню обстановку та, не вибравши безпечної швидкості, вчинив наїзд на пішоходів 1997 та 1998 р.н. жителів м. Калуш, які переходили дорогу по пішохідному переході. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень дівчині, 1997 р. н. з діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку, забійні рани чола, перелом правої плечової кістки, перелом носа її поміщено в реанімацію ЦРЛ. А пішохід-хлопець отримав травми у вигляді відкритого перелому пальця руки, струс головного мозку, поміщений в нейрохірургію. З місця події вилучено пластмасові уламки бампера, скло від фар, залишки лакофарбового покриття. Правоохоронці негайно розпочали пошуки втікача. Через пів доби поліцейські встановили особу водія та знайшли транспортний засіб під під'їздом його будинку. Автомобіль вилучено з допомогою евакуатора. Як з'ясували, втікачем виявився місцевий мешканець 1983 р.н., який уже мав конфлікт із законом та відбував покарання. Чоловік зачинився у квартирі та не впускав працівників поліції. Лише згодом розшукуваний усвідомив свою безвихідну ситуацію, відчинив двері та надав пояснення з приводу скоєного.

21.11.2015 року о 21:55 год. в м. Яремча (пр. Дора) водій, місцевий житель 1991 р.н., рухаючись автодорогою сполученням «Мукачево-Львів», керуючи автомобілем марки «Chery Amulet», не врахувавши дорожньої обстановки, не справився з керуванням та, збивши металеві перила на мості через річку Кам'янка, впав у річку. В результаті ДТП пасажир 1989 р.н., житель м. Яремче помер на місці події, пасажир 1992 р.н., також місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження. Водію діагностували відкриту ЧМТ, політравму. Проводиться перевірка.

21.11.2015 близько 18:30 год. в с. Драгомирчани Тисменицького району, водій автомобіля «Опель- Віваро», 1986 р.н., рухаючись зі сторони м. Івано-Франківська, в напрямку смт. Лисець Тисменицького району, здійснив наїзд на пішохода 1931 р.н., жит. с. Драгомирчани, який переходив дорогу на пішохідному переході. Внаслідок ДТП потерпілого доставлено до лікувального закладу, де чоловік помер.

22.11.2015 р. близько 22:00 год. в м. Болехові, водій автомобіля "Опель Вектра", житель Львівської області, рухаючись автодорогою Н-10 «Стрий - Чернівці», у напрямку до м. Чернівці, проїжджаючи по прямій ділянці дороги, не врахував дорожню обстановку, допустив наїзд на пішохода 1979 р.н., місцевого мешканця, який знаходився на обочині проїзної частини. В результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди. У водія взято аналіз крові на визначення вмісту алкоголю. Автомобіль поміщено на майданчик для тимчасового утримання.

За всіма фактами ДТП правоохоронцями розпочато кримінальні провадження за ч.1-2 ст.286 Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині житлову ...
Наступна новина: Прокуратура Вінницької ...

КОМЕНТАРІ