На Вінничині новим директором Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації призначено Миколу Ткачука

На Вінничині новим директором Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації призначено Миколу Ткачука

24.11.15 15:40 0 568
Посаду директора Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації відтепер обійматиме Микола Ткачук. Відповідне розпорядження № 266-рк підписав голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Згідно документа на посаду директора Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації з 24 листопада 2015 року з посадовим окладом відповідно до штатного розпису, за результатами конкурсу на дану посаду і спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком призначено Миколу Ткачука.

До цього Микола Ткачук, починаючи з травня 2012 року працював першим заступником начальника Державної інспекції сільського господарства у Вінницькій області.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: на Маневиччині ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ