Поліція Вінниччини просить відгукнутись свідків автопригоди

Поліція Вінниччини просить відгукнутись свідків автопригоди

24.11.15 17:03 0 581
22 листопада у с. Якушинці Вінницького району невстановлений водій скоїв наїзд на двох пішоходів, які рухались по автодорозі в напрямку м. Літин, та втік з місця пригоди.

На місці пригоди слідчо-оперативною групою встановлено, що в період часу з 04.00 години ранку до 04.30 години невстановлений водій на невстановленому авто допустив наїзд на двох пішоходів. Автомобіль, причетний до скоєння автопригоди рухався з постраждалими в попутному напрямку зі сторони м. Вінниці в напрямку міста Літин.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 23-річний пішохід госпіталізований до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні, а 15-річний юнак з забоями госпіталізований до обласної дитячої лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого. Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Працівники поліції Вінниччини звертаються до жителів області, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе встановити особу водія та транспортний засіб, що причетний до автопригоди просимо повідомити за телефоном (0432) 59-33-33, (0432) 59-33-34 або 102. Анонімність та конфіденційність гарантується.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі проведено ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ