На Тернопіллі рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у Бучацькій гімназії ім.В.Гнатюка

На Тернопіллі рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у Бучацькій гімназії ім.В.Гнатюка

24.11.15 11:39 0 493
23 листопада рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у Бучацькій гімназії імені Володимира Гнатюка. На гасіння умовної пожежі та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучалося 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки, 9 рятувальників 9-ї державної пожежно-рятувалььної частини Управління.

За легендою, в актовому залі навчального закладу виникла пожежа, орієнтовна площа якої становила близько 80 м.кв. Було проведено термінову евакуацію учасників навчального процесу, з подальшим відпрацюванням гасіння загорання.

Наприкінець заходу фахівці Служби порятунку провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» Працівники ДСНС розповіли дітям про героїчну професію рятувальника, а також нагадали їм правила поводження з вогнем, електро- та газовими приладами. Пояснили, що треба робити у випадку виявлення невідомих вибухонебезпечних предметів та роздали відповідні листівки.

Окрім цього вогнеборці показали рятувальне спорядження, апарати для захисту органів дихання, спеціальний одяг, каски та інше обладнання, яке перебуває у них на озброєнні. Діти та викладачі були щиро вдячні гостям за видовищний захід та корисну інформацію, яка кожному може знадобитися у житті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку XІІ Міжнародний ...

КОМЕНТАРІ