В Луцьку уже 136 тисяч домогосподарств отримують житлові субсидії

В Луцьку уже 136 тисяч домогосподарств отримують житлові субсидії

24.11.15 10:27 0 494
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови Лариса Соколовська та заступник міського голови,керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

У рамках наради директор департаменту соціального захисту Оксана Гобод поінформувала про ситуацію із призначенням житлових субсидій. За її словами, станом на 23 листопада 136 тисячам домогосподарств уже призначені житлові субсидії. Це становить 40 % від загальної чисельності домогосподарств області. Оксана Гобод закликала окремі райони активізувати роботу щодо роз'яснення процедури призначення субсидій та її переваги.

Також вона розповіла, що останнім часом волиняни активніше почали звертатися в управління соціального захисту за призначенням субсидій, адже отримали платіжки із підвищеними сумами.

Під час наради заслухали й інформацію про роботу представників управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області, Волинського обласного управління водних ресурсів та Західно-Бузького басейнового управління водних ресурсів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ