Чернівці: За продаж алкоголю неповнолітнім 18 платників позбулись ліцензій

Чернівці: За продаж алкоголю неповнолітнім 18 платників позбулись ліцензій

24.11.15 10:59 0 534
Упродовж цього року чернівецькі податківці притягнули до відповідальності 75-х суб'єктів підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю підакцизними товарами. Загальна сума штрафних та фінансових санкцій до порушників склала 4,9 млн. грн.

«Цього року чернівецькі податківці виявили 18 продавців, байдужих до здоров'я підлітків, які здійснювали продаж забороненої підакцизної продукції неповнолітнім. Крім втрачених ліцензій, порушникам доведеться також сплатити понад 122 тис. грн. штрафу”, – повідомила начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ДПІ у м. Чернівцях Людмили Осадчук.

Продавцям та власникам магазинів і кафе необхідно пам'ятати, що за продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім передбачена відповідальність. До таких суб'єктів застосовують фінансові санкції у вигляді штрафів у сумі 6800 гривень та анулювання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях закликає батьків та педагогів бути уважними до своїх дітей, та повідомляти до правоохоронних органів та податкової інспекції про усі відомі факти продажу алкоголю та тютюну дітям.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі управління ...

КОМЕНТАРІ