У школах Тернополя провели уроки Гідності

У школах Тернополя провели уроки Гідності

24.11.15 10:48 0 753
23 листопада в усіх тернопільських школах відбулися уроки Гідності, присвячені подіям Євромайдану, пам’яті Героїв Небесної сотні, загиблих воїнів АТО та з нагоди відзначення дня Гідності та Свободи. Міський голова Тернополя спілкувався із учнями 10-11 класів ЗОШ №4 у музейній кімнаті бойової слави, де розміщені стенди із фотографіями новітніх Героїв України. Разом присутні згадали про світлі події Євромайдану та трагічні сторінки Революції Гідності.

«Тернопіль – одне з перших міст, яке підтримало майдан в Києві. Я, чесно кажучи, стільки людей на нашому майдані ще не бачив, - ділився враженнями із школярами Сергій Надал. – Це були тисячі мешканців міста, яких неможливо було зупинити. Тоді Тернопільська міська рада перша в Україні прийняла рішення, що Уряд Азарова та Януковича повинні піти у відставку та оголосила загальноміський страйк».

Очільник Тернополя зауважив, що події Революції та війна на Сході стали моментом проявлення найкращих рис українського народу. Українці відчули згуртованість, проявили самопожертву і здатність заради добра країни та наших ближніх жертвувати коштами, добробутом та навіть життям.

Директор школи №4 Наталія Левенець розповіла, що учні активно долучалися до подій Євромайдану, а зараз допомагають бійцям АТО. Зокрема, збирають волонтерську допомогу та плетуть маскувальні сітки для бійців із тернопільських та київських батальйонів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 28 жовтня по 30 листопада ...
Наступна новина: Чернівці: За продаж ...

КОМЕНТАРІ