Чернівецька область: рятувальники вдосконалювали свою майстерність на смузі психологічної підготовки

Чернівецька область: рятувальники вдосконалювали свою майстерність на смузі психологічної підготовки

24.11.15 14:42 0 571
Кожного дня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС України у Чернівецькій області виконують завдання за призначенням у різних умовах: в задимленому приміщенні, в умовах високих температур, під час різних стихійних лих. Тому кожен рятувальник повинен бути готовим до таких умов роботи, які вимагають для цього високих професійних психологічно-стійких якостей. Саме тому, з метою формування в особового складу Управління ДСНС таких рис характеру, протягом року, щоквартально, рятувальники краю тренуються у подолані вогневої смуги психологічної підготовки.

Зокрема, 23 листопада в Чернівцях в спортивному комплексі Управління ДСНС, розташованого на території Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру, такі заняття проводилися для працівників всіх районних підрозділів та пожежно-рятувальних частин обласного центру. Загальна кількість учасників склала близько 100 осіб. В умовах, максимально наближених до реальних, рятувальники проходили смугу психологічної підготовки. При цьому вогнеборці користувалися апаратами захисту органів дихання. Також перед рятувальниками ставилося певне обмеження в часі та створювалися різні перешкоди, з якими часто зустрічаються вогнеборці під час своїх бойових виїздів. Кожен рятувальник зокрема та підрозділ в цілому показав високі показники в подоланні смуги перешкод та виконали вчасно поставлені завдання.

«Ми приділяємо значну увагу психологічній підготовці наших працівників для виконання різних завдань за призначенням. Кожен рятувальник повинен бути готовим до різних ситуацій в повсякденній роботі, тому проведення таких тренувань дасть змогу їм бути підготовленим до таких випадків» – зазначив в.о. заступника начальника Управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Василь Бабюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Податкові ...

КОМЕНТАРІ