В Чернівецькій області рятувальники навчали дошкільнят правилам безпеки

В Чернівецькій області рятувальники навчали дошкільнят правилам безпеки

24.11.15 12:53 0 518
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області в рамках співпраці з освітянами постійно проводять різноманітні заході зі школярами та вихованцями дошкільних навчальних закладів. Завдяки такій роботі можна навчити підростаюче покоління культурі безпечної поведінки ще змалечку. Так, 23 листопада з метою навчання дітей правилам безпеки, рятувальники провели інформаційно-розважальний захід в спеціальному дошкільному навчальному закладі № 36, який знаходиться в Чернівцях по вул. Гулака-Артемовського.

Оскільки учасниками зустрічі були маленькі діти, захід був побудований в ігровій формі. Наприклад, для того, щоб зацікавити малечу, їм було показано цікавий мультфільм з правилами безпечної поведінки. Після цього, рятувальники розповіли дітям про важливість дотримання даних правил та нагадали, що для того, щоб не сталося біди, даних правил потрібно дотримуватися постійно. А для того, щоб краще закріпити набуті під час зустрічі знання, з дітьми було проведено пізнавальну вікторину, в ході якої рятувальники задавали діткам запитання, на які отримали відповіді. «Кожна зустріч з рятувальниками є для дітей справжнім святом, та найважливіше, що разом із позитивними емоціями, малеча отримує і корисні знання, які обов’язково знадобляться їм в майбутньому» – зазначила завідуюча ДНЗ № 36 Ольга Гафійчук. Також рятувальники вручили вихователям садочку буклети та листівки з правилами безпеки.

Наприкінці заходів співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області зробили дітям приємну несподіванку. Всі дітлахи змогли приміряти справжній бойовий одяг рятувальників, в якому ліквідовуються пожежі та інші надзвичайні події. Малеча дуже раділа можливості відчути себе справжніми рятувальниками та із задоволенням вдягали бойовий одяг рятувальників.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За втручання ...
Наступна новина: На Львівщині за «гарячими ...

КОМЕНТАРІ