В Житомирській області у Новограді-Волинському поліцейські затримали злодійкувату гостю

В Житомирській області у Новограді-Волинському поліцейські затримали злодійкувату гостю

25.11.15 14:17 0 628
16-річна дівчина, прийшовши на гостини до знайомого, викрала з будинку дві золоті каблучки його матері. Видавши їх за власні, згодом попросила іншого знайомого здати їх до ломбарду. Розпочато досудове розслідування.

До Новоград-Волинського відділу поліції звернулась 38-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що з її квартири викрадено золоті прикраси вартістю понад 3 тисячі гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої розпочали першочергові дії для розкриття злочину. Так, з'ясувалось, що напередодні в оселі були сторонні: до сина потерпілої заходив товариш разом з подругою у той час, коли батьків не було вдома.

Встановлюючи всі обставини, поліцейські дізнались, що дівчина на певний час залишалась сама у кімнаті, звідки зникли цінності.

Оперативники встановили особу гості. Нею виявилась 16-річна жителька райцентру. Дівчина зізналась у причетності до крадіжки й розповіла, що наступного дня попросила знайомого, якому сказала, що це її каблучки, здати їх до ломбарду, оскільки знала, що це може зробити лише доросла особа.

Отримавши за викрадені ювелірні вироби 1300 гривень, молоді люди витратили їх на власні потреби.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ