Вінничина: відбувся майстер-клас для вихованців Брацлавської школи-інтернату «Твоя душа лише збагатіє,коли частинкою свого серця ти поділишся з іншим» (+фото)

Вінничина: відбувся майстер-клас для вихованців Брацлавської школи-інтернату «Твоя душа лише збагатіє,коли частинкою свого серця ти поділишся з іншим» (+фото)

25.11.15 11:42 0 592
Не з жалем, а з любов'ю 20 листопада 2015 року в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації та громадською організацією «Платформа розвитку особистості» була організована поїздка в «Брацлавський навчально-виховний комплекс: дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів-гімназія Вінницької обласної Ради», присвячена Всесвітньому дню дитини.

В процесі проведення майстер-класів «Краса плекає наші душі» було визначено та, в подальшому, підготовлено тренерів для роботи з дітьми та молоддю у Брацлавській школі-інтернат. Протягом трьох годин вони працювали з 204 вихованцями закладу, в результаті чого діти отримали неймовірні враження, позитивні емоції та виготовлені власними руками вітальні листівки.

«Виконуючи роботи у цій техніці, діти заспокоюються, творчо розвиваються, у них розробляється моторика рук, увага та просторове й логічне мислення. Щодо тієї категорії діток, які працюють то тут дуже важливо показати їм, що про них ніхто не забув, що з ними працюють, що вони мають можливість проявити себе і, найголовніше, що вони потрібні нашому суспільству» - розповідає тренер Катерина Заболотна.

Після завершення майстер-класів для вихованців було організовано концерт, від якого діти отримали ще більше задоволення та яскравих емоцій, подарованих запальними ведучими та виступами юних артистів.

«Надзвичайна атмосфера, мені дуже сподобалось, приїжджайте до нас ще» - із захватом розповідає Аня, учениця 10 класу Брацлавського навчально-виховного комплексу .

Тренерам вдалося достукатись та потрапити у кожне дитяче серце та залишити там вдячність та щирі посмішки.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Овручі ДТП: черкащанин ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ