Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичні рейди з метою недопущення пожеж

Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичні рейди з метою недопущення пожеж

25.11.15 13:42 0 617
Згідно аналізу виникнення пожеж, саме восени збільшується кількість їхнього виникнення в домівках громадян, а це, в свою чергу, призводить до матеріальних збитків та, щонайгірше, до загибелі людей. Саме тому, з метою запобігання виникнення таких випадків, співробітниками Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводяться профілактичні рейди по населених пунктах краю. Часто до такої роботи долучаються і представники різних соціальних та волонтерських організацій, щоб охопити якомога більше кількість людей. Основною метою проведення такої роботи є запобігання виникнення пожеж в домівках краян і, як наслідок, недопущення загибелі людей на них.

Зокрема, 24 листопада таку профілактичну роботу проводили працівники Заставнівського районного відділу, які відвідали села Чуньків та Кадубівці Заставнівського району, та Глибоцького районного сектору Управління ДСНС, які провели рейди в селах Чагор та Молодія Глибоцького району. В ході профілактичних рейдів, а основну увагу при цьому приділялося соціально незахищеним верствам населення, рятувальники нагадали місцевим мешканцям правила пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися повсякденно. Для більшої ефективності від здійсненої роботи людям вручили буклети та листівки з правилами безпеки. Також краянам розповіли про правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону. Всього протягом 24 листопада рятувальники відвідали близько 65 помешкань буковинців та поспілкувалися із майже 200 громадянами. При цьому працівники Управління ДСНС говорили людям, що дотримання правил безпеки не вимагає жодних надзусиль, проте це допоможе зберегти власне життя та здоров’я. Люди дякували рятувальникам за турботу та обіцяли дотримуватися правил безпеки.

«Проведення подібних рейдів вже стало традиційним для рятувальників Буковини. Слід зазначити, що громадяни з розумінням відносяться до таких заходів та позитивно ставляться до такої роботи рятувальників» – зазначив начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: “Нові імена України”

КОМЕНТАРІ