В Луцьку бібліотека — територія для знань та розвитку

В Луцьку бібліотека — територія для знань та розвитку

25.11.15 12:17 0 562
Як не сумувати в осінню дощову пору продемонстрували працівники міської центральної бібліотеки для дітей спільно з керівниками клубу «Фішка» Романом та Юлією Мамчур, запросивши дітей і дорослих провести вільний час за цікавими пізнавальними настільними іграми.

В третю суботу листопада світ відзначає Міжнародний день ігор у бібліотеці. Цього дня, 21 листопада, до бібліотеки завітали діти зі своїми мамами, бабусями, братиками, сестричками, аби стати учасниками ігрового сімейного вихідного дня. Організатори зуміли підібрати такі ігри, які стали цікавими для дітей віком від 3 до 12 років. Не сиділи без діла і дорослі, які теж мали можливість стати учасниками розвиваючих, логічних ігор. Було цікаво спостерігати, як маленькі діти навчали своїх батьків правил гри. А ігор було чимало: «Моя весела ферма», «Дитяча монополія», «Уно», «День сирка», «Діти Каркасона» і інші.

Ще діти мали можливість складати різноманітні конструктори, кубики, малювати, знайомитись з дитячими книгами і журналами, навіть спробували ставити виставу з ляльками-рукавичками. У бібліотеці було гамірно, весело і цікаво.

Директор книгозбірні Ніна Бочарова привітала присутніх з Всесвітнім днем дитини, яке відзначалось 20 листопада, наголосивши, що яка б талановита, розумна дитина не була, вона потребує дорослої опіки, уваги, любові, підтримки.

Завітала на суботній родинний вихідний і директор книжкового магазину «Руніка» Руслана Лазарєва. Пані Руслана передала бібліотекам пакунки з книгами, отримані в ході акції «Подаруй бібліотеці книгу», яку проводив магазин серед своїх покупців.

Учасники ігрового дня у бібліотеці, отримавши масу позитивних вражень та хороший настрій, полишали бібліотеку з бажанням зустрітися ще не раз, адже настільні ігри - це відмінний варіант цікаво і весело провести час.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ