За незаконне переправляння сирійців через Державний кордон України засуджено громадянина Грузії

За незаконне переправляння сирійців через Державний кордон України засуджено громадянина Грузії

25.11.15 09:18 0 599
Відділом нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби України, здійснення процесуального керівництва та підтримання державного обвинувачення прокуратури Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про незаконне переправляння осіб через Державний кордон України.

Зібраними у кримінальному провадженні доказами громадянина Грузії викрито у тому, що він, діючи за попередньою змовою з громадянином України та громадянином Вірменії, з корисливих мотивів організував незаконне переправлення двох громадян Сирійської Арабської Республіки через державний кордон України.

Вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області його визнано винним та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Зазначимо, що порушник тривалий час перераховувався за межами нашої держави та був екстрадований в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності. Співучасники злочину ще улітку 2014 року засуджені до покарання у виді позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівці: За участю ...

КОМЕНТАРІ