Луцьк: ювілейний концерт народного художнього колективу «Престиж»

Луцьк: ювілейний концерт народного художнього колективу «Престиж»

25.11.15 11:31 0 611
Вчора у музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка відбувся ювілейний концерт народного художнього колективу «Престиж», який розпочинав діяльність 20 років тому у складі десяти дівчаток, підготувавши до Дня вчителя першу хореографічну композицію.

у прославленому колективі вчаться основам танцю близько двохсот школярів, а за два десятиліття його керівник - відмінник освіти України Сергій Корецький підготував більше тисячі танців. Різних за жанром: від українських народних - до сучасних, якими так захоплюється молодь.

Під час ювілейного звітного концерту юні танцюристи «Престижу» презентували глядачам 12 хореографічних композицій, серед яких особливо хвилюючою стала композиція «Нескорена нація» за участю бійців спецпідрозділу «Світязь», які брали участь в антитерористичній операції на сході України. А від Асоціації ветеранів УМВС України у Волинській області Сергію Корецькому було вручено особливу відзнаку «Патріот України».

20-літню творчість Центру танцю «Престиж» пошановано і Подяками Луцького міського голови Миколи Романюка та керівництвом управління освіти Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ