На Львівщині правоохоронці припинили незаконний продаж алкоголю

На Львівщині правоохоронці припинили незаконний продаж алкоголю

25.11.15 12:44 0 588
Працівники Бориславського відділення поліції припинили незаконну реалізацію алкогольних напоїв італійського виробництва у торгівельному закладі.

Як встановили дільничні інспектори поліції, у одному з торгових закладів у Бориславі працівниця здійснювала торгівлю алкогольними напоями італійського виробництва, не маючи відповідної ліцензії.

Наразі вирішується питання щодо притягнення винних у вчиненні правопорушення до адміністративної відповідальності за статтею 156 КУпАП (роздрібна або оптова, включаючи імпорт або експорт, торгівля спиртом етиловим, коньячним або плодовим або роздрібна торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами без наявності ліцензії або без марок акцизного збору чи з підробленими марками цього збору).

Таке правопорушення тягне за собою відповідальність - накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Робота з виявлення та припинення фактів незаконної торгівлі підакцизними товарами, зокрема й алкогольною продукцією, буде проводитись і надалі, заявили у Бориславському відділенні поліції.

Прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області

за матеріалами Наталії Постойко

Дрогобицький відділ поліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі визначили ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ