На Рівненщині затримали молодика,який обікрав сільраду

На Рівненщині затримали молодика,який обікрав сільраду

25.11.15 11:20 0 588
У Володимирецькому районі затримали зловмисника, який обікрав сільську раду. Тепер підозрюваний найближчі шість років може провести за ґратами.

До Кузнецовського відділу поліції надійшло повідомлення від новообраного голови сільської ради Заболоття Володимирецького району, який днями приступив до виконання посадових обов'язків, що із його кабінету викрали системний блок та документацію, зокрема рішення сесій за декілька років. Невідомі проникли в адмінбудівлю сільради, розбивши віконне скло.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Кузнецовського відділу поліції. Завдяки проведеним оперативним та розшуковим заходам правоохоронці за добу встановили особу, причетну до крадіжки. Зловмисником виявився 22-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортними засобами. Викрадені системний блок та документацію молодик зберігав у себе вдома.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: До дня народження Назарія ...

КОМЕНТАРІ