Тернопільська область: відбувся випробувальний марш техніки АРЗ СП щодо готовності до роботи у зимовий період

Тернопільська область: відбувся випробувальний марш техніки АРЗ СП щодо готовності до роботи у зимовий період

25.11.15 14:45 0 601
24 листопада у м. Тернопіль відбувся випробувальний марш техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області. Перевірка автомобілів та аварійно-рятувального обладнання щодо готовності до застосування під час ліквідації наслідків надзвичайних подій і ситуацій, характерних для зимового періоду, відбувається щороку. Під час таких заходів було перевірено транспортні засоби підвищеної прохідності з обладнанням, яке використовується в осінньо-зимовий період.

До готовності перевірялася вся автомобільна техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, яка залучається до невідкладних робіт на місцях виникнення надзвичайних подій та ситуацій, пов’язаних з аварійними ситуаціями, знешкодженням вибухонебезпечних предметів, ліквідацією наслідків стихійного лиха або ДТП. У рамках перевірки було здійснено випробувальний марш аварійно-рятувальної та спеціальної техніки.

По завершенню маршу вся залучена техніка пройде технічне обслуговування та буде стовідсотково готова до застосування у зимовий період.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські рятувальники ...
Наступна новина: Тернопільські вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ