За одержання хабара у сумі 400 дол США судитимуть начальника відділу пенітенціарної установи Рівненщини

За одержання хабара у сумі 400 дол США судитимуть начальника відділу пенітенціарної установи Рівненщини

25.11.15 12:07 0 558
Слідчим відділом прокуратури Рівненської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди начальником відділу однієї із пенітенціарних установ області.

Обвинувальний акт разом із укладеною між прокурором та підозрюваним угодою про визнання винуватості у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України, скеровано до Рівненського районного суду для розгляду.

- Майора внутрішньої служби правоохоронці викрили 28.10.2015 під час одержання у своєму робочому кабінеті 400 дол США від засудженого за сприяння у вирішенні питання щодо умовно-дострокового звільнення, - повідомив заступник прокурора області Андрій Боровик.

Санкція статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Закарпатського серійного ...

КОМЕНТАРІ