У Волинській області фахівці у сфері цивільного захисту обговорили питання фунціонування єдиної державної системи цивільного захисту

У Волинській області фахівці у сфері цивільного захисту обговорили питання фунціонування єдиної державної системи цивільного захисту

26.11.15 17:19 0 594
25 листопада в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту відбулися збори щодо організації та здійснення заходів цивільного захисту. Участь у засіданні взяли Перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький, фахівці ДСНС, керівники підрозділів з питань цивільного захисту центральних органів виконавчої влади та інших органів державної влади.

“Захист населення від надзвичайних ситуацій природного, техногенного характеру та інших загроз є одним із основних завдань єдиної державної системи цивільного захисту. Метою нашої зустрічі є підбиття підсумків щодо функціонування системи цивільного захисту у 2015 році та визначення завдань і пріоритетних напрямків діяльності на наступний рік. На основі практичних знань, аналізу теоретичної бази ми продовжимо формувати більш досконалу систему цивільного захисту задля підвищення взаємодії усіх служб у разі надзвичайної сиитуації та забезпечення захисту і безпеки громадян”, - зазначив Перший заступник Голови ДСНС Олег Мельчуцький.

У ході зборів учасники обговорили стан виконання центральними та іншими органами виконавчої влади заходів щодо планування та організації фукнціонування єдиної державної системи цивільного захисту у мирний час та в особливий період. Також було проаналізовано зміни до нормативно-правових актів, що стосуються організації заходів цивільного захисту населення і територій.

Крім того, обговорено питання функціонування системи цивільного захисту в рамках децентралізації влади, організації та проведення заходів радіаційного і хімічного захисту населення та територій.

За результатами зборів визначено основні завдання цивільного захисту на 2016 рік.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині у Гайсині ...

КОМЕНТАРІ