Волинь: рятувальники провели для дошкільнят акцію «Запобігти,врятувати,допомогти»

Волинь: рятувальники провели для дошкільнят акцію «Запобігти,врятувати,допомогти»

26.11.15 10:18 0 580
25 листопада на базі державної пожежно-рятувальної частини № 16 селища міського типа Стара Вижівка в рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбувся цікавий захід для вихованців місцевого дошкільного навчального закладу.

На початку зустрічі, рятувальники у доступній для дошкільнят формі розповіли про надзвичайні ситуації, якими вони бувають, зазначивши, що для їх запобігання необхідно суворо дотриматися простих правил безпеки.

Зі словами: «Бережи себе, малюк!» працівники пожежно-рятувальної служби закликали діток, помітивши пожежу, за жодних обставин не ховатися у кімнаті під ліжком, столом чи у шафі, а негайно вибігати на вулицю і кликати на допомогу дорослих.

Фахівці ДСНС продемонстрували дошкільнятам техніку та пожежно-рятувальне обладнання. Всі спеціальні інструменти та пристрої детально оглянуті хлопчаками, а дівчаткам найбільше сподобалося приміряти на себе шоломи рятувальників і фотографуватися в них.

Найбільше вражень отримали діти від демонстрації роботи первинних засобів пожежогасіння, зокрема, всі були у захваті побачивши на власні очі як працює вогнегасник.

На пам’ять про цікаву та пізнавальну екскурсію працівники служби порятунку «101» вручили маленьким гостям тематичні листівки з правил безпеки життєдіяльності.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ