Житомирщина: за добу,в області,рятувальники ліквідували 3 пожежі у приватних оселях

Житомирщина: за добу,в області,рятувальники ліквідували 3 пожежі у приватних оселях

26.11.15 16:02 0 558
24 листопада о 10:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку на двох господарів у місті Андрушівка. Рятувальники, які прибули за місцем виклику, встановили, що осередок займання знаходиться в одній із кімнат оселі. Пожежу було ліквідовано о 12:30. Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку, що знаходилися в кімнаті.

Ймовірно, причиною загоряння стало займання одягу, що сушилося на печі. До того ж остання була обклеєна шпалерами, що теж могли спричинити пожежу.

25 листопада о 04:08 вогнеборці Лугинського району ліквідовували загоряння дерев’яної приватної оселі, що розташована у селі Топільня. Вогонь встиг поширитися на розташовану впритул дерев’яну господарську споруду. Бійці 7-ї ДПРЧ локалізували пожежу о 04:50. Повна ліквідація відбулась о 10:15. З’ясувалося, що ще до приїзду рятувальників, сусіди пробралися в оселю та винесли на свіже повітря сплячу господарку. Госпіталізація їй не знадобилася.

Тієї ж доби, о 06:20, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку, що розташований у селищі Корнин Попільнянського району. На місце події негайно виїхали вогнеборці 35-го пожежно-професійного посту. Було з’ясовано, що горить перекриття оселі. Пожежу ліквідували о 09:00. Вогнем знищено лише 10 кв м стелі в одній із кімнат.

Внаслідок загорянь загиблих та травмованих немає. Наразі всі обставини подій встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Валерій Коровій: ...

КОМЕНТАРІ