У Житомирі поліцейські охорони затримали дебошира з наркотиками у кишені

У Житомирі поліцейські охорони затримали дебошира з наркотиками у кишені

26.11.15 09:19 0 573
23 листопада на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшло повідомлення з магазину обласного центру про хуліганські дії невідомого. На місці події поліцейські затримали нетверезого дебошира та виявили у нього амфетамін. Триває перевірка.

Події розгортались пізнього вечора в одному з продуктових магазинів. Правоохоронці прибули за вказаною адресою вже за кілька хвилин після отримання повідомлення та виявили чоловіка, який поводив себе агресивно та неадекватно: лаявся, чіплявся до персоналу та покупців магазину. За зовнішними ознаками, дебошир перебував у стані сп'яніння.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка два медичних шприца та паперовий згорток, частково заповнений порошкоподібною речовиною.

За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції, працівники якої вилучили та направили на експертне дослідження підозрілий порошок.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Управління поліції охорони

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ