На Хмельниччині рятувальники попереджають пожежі у приватному житловому секторі

На Хмельниччині рятувальники попереджають пожежі у приватному житловому секторі

26.11.15 12:25 0 537
Протягом кількох тижнів ярмолинецькі рятувальники разом із соціальними робітниками відпрацьовували населені пункти району, де проводили бесіди з незахищеними верствами населення щодо дотримання пожежної безпеки під час використання електричного та газового обладнання у холодний зимовий період. А, щоб громадяни не забували правила безпеки, рятувальники вручали їм інформаційні листівки з відповідними порадами.

Так, 25 листопада співробітники Служби порятунку вирушили до населених пунктів Баранівської сільської ради, де роз’яснили громадянам правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватися, аби не допустити пожежі у побуті.

Після цього працівники ДСНС взяли участь у засіданні виконкому сільської ради. Під час зібрання були розглянуті питання щодо стану пожежної безпеки на території сільської ради, а також вогнеборці розповіли про те, як запобігти займанням на селі, та загибелі людей на них. Рятувальники наголосили на тому, що необхідно відпрацьовувати населені пункти разом із співробітниками поліції, соціальними працівниками та депутатами сільської ради. Лише об’єднавшись можна попередити виникнення пожеж, а головне зберегти життя та здоров’я громадян.

Ярмолинецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку попрощалися з ...
Наступна новина: На Рівненщині затримали ...

КОМЕНТАРІ