На Хмельниччині рятувальники здійснили профілактичні відпрацювання населених пунктів

На Хмельниччині рятувальники здійснили профілактичні відпрацювання населених пунктів

26.11.15 08:55 0 541
25 листопада працівники Новоушицького районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області спільно із працівниками соціального захисту, поліції та представниками сільської ради здійснили профілактичні відпрацювання Вільховецької сільської ради, а саме: сіл Вільховець, Рудківці, Нова Гута та Маціорськ.

Захід проводився з метою попередження виникнення пожеж в сільських населених пунктах під час осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду.

Працівники ДСНС інформували місцеве населення про пожежі, які сталися в області та районі останнім часом, а також загибелі на них людей. Під час проведення заходу серед громадян були розповсюджені листівки та пам’ятки застережливого характеру.

Особливу увагу рятувальники приділили соціально незахищеним верствам населення, а саме: одиноким пристарілим громадянам, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям.

Під час зустрічі надзвичайники також наголосили на необхідності своєчасного проведення чистки димових та вентиляційних каналів, забезпечення безпечного користування електроприладами та пічним опаленням.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ