На Хмельниччині рятувальники вчать населення правилам безпеки

На Хмельниччині рятувальники вчать населення правилам безпеки

26.11.15 11:31 0 586
У зв’язку зі стрімким ростом загиблих на пожежах працівники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області протягом 24-25 листопада спільно із працівниками соціального захисту здійснили відпрацювання населених пунктів Городищенської сільської ради Шепетівського району.

Під час обходів помешкань громадян проводились бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки, недопущення пожеж, травмування та загибелі на них людей.

В ході бесід вогнеборці та держслужбовці акцентували увагу мешканців та тому, що слід сумлінно дотримуватися всіх правил безпечної поведінки, не можна залишати дітей без нагляду, а з настанням осінньо-зимового періоду слід перевірити справність опалювальних приладів та відповідність їх нормам пожежної безпеки. Особлива увага була приділена одиноким, пристарілим, а також соціально-незахищеним верствам населення.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники звернули увагу населення на сумну статистику загибелі людей у зимовий період.

Від рятувальників мешканці отримали пам’ятки та листівки застережного характеру, де чітко вказані дії під час виникнення пожежі та у випадку екстремальних ситуацій.

Шепетівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ