В Закарпатській області правоохоронці Свалявщини подарували дітям торбу подарунків

В Закарпатській області правоохоронці Свалявщини подарували дітям торбу подарунків

26.11.15 08:00 0 604
Вже не перший рік свалявські правоохоронці опікуються вихованцями Закарпатського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що находиться у м.Свалява. От і поліцейські прийшли привітати своїх підшефних із 10-ю річницею від дня заснування центру.

Святкування розпочалось показом зворушливих фотографій, на яких зображено хвилюючі миті з життя центру. Продемонстрували діти і свої таланти в танцях, співах та віршах.

- Наш дитячий будинок засновано у 2005 році. Чимало вихованців пройшли через наш центр, - розповідає директор Свалявського центру Оксана Попович. – Загалом це 311 дітей, з яких 104 повернуто в сім′ю, 31 влаштовано під опіку, 52 дитини влаштовані до дитячих будинків сімейного типу, 10 діточок усиновили, 72 влаштовані до дитбудинків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Нині в центрі перебувають 20 дітей: найменшій 3 рочки, а найстаршому 18 років.

Головна мета центру – захистити дитину, дати їй батьківське тепло, якого вона була позбавлена. Тут завжди горить вогник взаєморозуміння і добра. Вихователі намагаються допомогти кожній дитині вийти з важкої життєвої ситуації. Зробити так, щоб спогади про дитинство зігрівали її душу й серце.

- Ми не могли оминути це свято. Ці діти для нас, мов рідні. І я щасливий, що вони мають шанс на щасливе дитинство, оточені турботою такого прекрасного педагогічного колективу. Сподіваюсь, Бог подарує їм усім щасливу долю, - каже начальник Свалявського відділення поліції ГУНП в Закарпатській області Ігор Покотецький, який разом зі своїм заступником Василем Папішем прийшов на свято.

Прийшли шефи не з пустими руками, а, як завжди, з подарунками: шкільним приладдям, засобами гігієни, дитячим одягом і солодощами.

Наостанок правоохоронці подякували вчителям за невтомну педагогічну працю у справі виховання підростаючого покоління. Побажали дітям блискучих успіхів, творчих перемог, яскравих подій, відмінного настрою, цікавих занять і вірних товаришів. А ще - добра, щастя, здоров'я, миру і благополуччя.

Директор Свалявського дитячого будинку Оксана Попович вдячна співробітникам поліції за проявлену увагу, добре слово та постійну підтримку. Правоохоронці ж пообіцяли і надалі відвідувати підшефний заклад та дарувати його вихованцям радість.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ