На Тернопіллі рятувальники провели профілактичний рейд приватного житлового сектору

На Тернопіллі рятувальники провели профілактичний рейд приватного житлового сектору

26.11.15 10:03 0 525
24 листопада з метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі, зменшення загибелі людей на них, а також роз’яснення вимог пожежної безпеки в побуті, правилам поведінки у зимовий період та на зимових водоймищах співробітниками Зборівського РВ Управління ДСНС України у Тернопільській області проведено рейдову перевірку житлового сектору в с. Млинівці.

Рятувальники проінструктували мешканців, щодо дотриманні правил пожежної безпеки у побуті безпечному користуванні побутовими електричними та газовими приладами, пічного опалення.

Особливу увагу співробітники Зборівського РВ Управління ДСНС України в області приділили профілактичним бесідам з мешканцями похилого віку, інвалідами та багатодітними родинами. Батькам малолітніх дітей нагадали що не можна залишати малечу наодинці з працюючими побутовими електричними та газовими приладами, сірниками та запальничками, легкозаймистими рідинами.

Рятувальники зазначають, що лише навчання та особистий приклад батьків у дотриманні правил пожежної безпеки можуть запобігти дитячим пустощам з вогнем.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: 630,9 млн. грн ...
Наступна новина: Прокуратура Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ