На Тернопіллі проведено акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти."

На Тернопіллі проведено акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти."

26.11.15 15:21 0 634
У нинішній складний для нашої країни та її громадян час кожен має знати основні правила поводження в екстремальних ситуаціях. Це стосується і школярів, котрі на момент виникнення надзвичайних ситуацій можуть знаходитися далеко від батьків чи інших дорослих.

Відтак, для набуття практичних навичок поводження у таких ситуаціях в школах проводиться громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Не стала виключенням і Теофіпільська ЗОШ І-ІІІ Козівського району. 25 листопада під час проведення акції особовим складом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини було показано практичні дії підрозділу при виникненні пожежі.

Опісля вогнеборці розповіли про правила користування первинними засобами пожежогасіння, як правильно діяти при виявлені вибухонебезпечних предметів. А наостанок працівники Служби порятунку показали дітворі техніку та пожежно-рятувальне обладнання.

Високий професіоналізм, майстерність, змістовність виступу, профорієнтаційна направленість сприяли неабиякій зацікавленості дітей професією рятувальника.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ