Відбулося обговорення проекту Програми економічного і соціального розвитку Чернівців на 2016 рік

Відбулося обговорення проекту Програми економічного і соціального розвитку Чернівців на 2016 рік

26.11.15 14:15 0 574
23 листопада відбулось засідання робочої групи з розробки Програми економічного і соціального розвитку міста Чернівців на 2016 рік.

У засіданні прийняли участь керівники, профільні спеціалісти виконавчих органів міської ради та представники громадськості. Департаментом економіки міської ради був презентований проект Програми, в якому визначені пріоритети, цілі та завдання економічного і соціального розвитку міста на 2016 рік.

Відповідно до результатів та тенденцій розвитку господарського комплексу міста у 2015 році та за попередні роки, шляхом погодження прогнозів діяльності підприємств і організацій міста були сформовані основні прогнозні показники економічного і соціального розвитку на 2016 рік, визначені основні цілі та завдання соціально-економічного розвитку м.Чернівців, на яких пропонується сконцентрувати бюджетні та інші інвестиційні ресурси з метою підвищення конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості економіки міста, вирішення найгостріших проблем економічного і соціального розвитку та поліпшення якості життя мешканців. Програма спрямована на стабілізацію та розвиток усіх секторів економіки міста. Завдання і заходи Програми погоджені з проектом бюджету міста.

У ході обговорення до Проекту Програми були внесені уточнення, зміни та доповнення. Проект Програми економічного і соціального розвитку міста Чернівців на 2016 рік буде поданий на розгляд міської ради в грудні 2015 року.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська поліція ...
Наступна новина: На Вінничині 14 років ...

КОМЕНТАРІ