На Львівщині правоохоронці підозрюють зловмисника у скоєнні крадіжок,грабежу,шахрайства та нанесенні тілесних ушкоджень

На Львівщині правоохоронці підозрюють зловмисника у скоєнні крадіжок,грабежу,шахрайства та нанесенні тілесних ушкоджень

26.11.15 11:15 0 586
Працівники Дрогобицького відділу поліції оголосили 22–річному зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів, передбачених чотирма статтями Кримінального кодексу України.

Як встановили правоохоронці, 22-річний мешканець Дрогобича з березня по жовтень скоїв кілька крадіжок, пограбування, шахрайство та наніс тілесні ушкодження своїй співмешканці.

«Хлопець, котрий раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, обманом заволодів золотими прикрасами своєї співмешканки, викрав гроші у дружини свого товариша, ноутбук та мобільний телефон у рідного брата, ще один ноутбук – у хорошого знайомого котрий запросив його в гості. Також він пообіцяв подрузі своєї співмешканки допомогти придбати меблі зі знижкою і взяв у жінки гроші у сумі чотирнадцять тисяч гривень. Зрозуміло, що ні грошей, ні меблів потерпіла не дочекалась. Окрім того, зловмисник побив свою подругу, котра намагалась повернути свої золоті прикраси», - розповіла заступник начальника Дрогобицького відділу поліції підполковник поліції Тетяна Фільварська-Драгун.

Викрадені речі 22-річних чоловік здавав у ломбарди, продавав незнайомцям, а гроші витрачав на власні потреби.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження), ч.1 ст.186 (грабіж), ч.1 ст.190 (шахрайство) та ч.2 ст.185(крадіжка) КК України.

Прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області

за матеріалами Наталії Постойко

Дрогобицький ВП
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині директором ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: будьте ...

КОМЕНТАРІ