Чернігівська область: рятувальники ліквідували пожежі двох житлових будинків,одна людина загинула та одна травмована.

Чернігівська область: рятувальники ліквідували пожежі двох житлових будинків,одна людина загинула та одна травмована.

26.11.15 09:47 0 590
24 листопада об 11:12 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у с. Радгоспне Ніжинського району.

За викликом до місця події оперативно прибув пожежно-рятувальний підрозділ з районного центру. На цей час вогнем була охоплена кухня, а в будинку спостерігалося сильне задимлення. Вогнеборці о 11:37 локалізували та о 12:15 остаточно ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі вогнем знищено майно на кухні житлового будинку.

Під час гасіння, на підлозі, біля газової плити рятувальники виявили обгоріле тіло 94-річної господарки. Нажаль, врятувати її життя вже було запізно. Скоріш за все, старенька готувала собі їжу та внаслідок необережного поводження на ній загорівся одяг.

Інший випадок стався вночі 25 листопада у м. Ічня по вул. Гагаріна. Повідомлення про пожежу житлового будинку до Служби порятунку "101" надійшло о 02:20. За викликом на місце події прибуло відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 2:40 локалізували та о 3:40 ліквідували пожежу. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та майно всередині оселі, пошкоджено стіни.

44-річний господар помешкання, який намагався власноруч загасити пожежу, отримав опіки ІІ ступеня кінцівок рук і обличчя. Його каретою швидкої допомоги доставлено до хірургічного відділення Ічнянської центральної районної лікарні.

За попередніми даними, ймовірною причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до мешканців області з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Ретельно гасіть сірники та недопалки. Слідкуйте за справністю електромережі та ні в якому разі не перевантажуйте її. Не використовуйте замість заводських запобіжників так звані "жучки". Будьте уважними та вкрай обережними у поводженні з вогнем, адже від цього залежить безпека Вашого життя!

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: 17-а ...
Наступна новина: На Вінничині CБУ викрила ...

КОМЕНТАРІ