В Чернівецькій області рятувальники нагадали вихованцям дошкільного навчального закладу правила безпеки

В Чернівецькій області рятувальники нагадали вихованцям дошкільного навчального закладу правила безпеки

26.11.15 15:38 0 592
25 листопада працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області з метою навчання підростаючого покоління правилам безпеки провели інформаційно-розважальний захід в дошкільному навчальному закладі № 7, який знаходиться в Чернівцях по вул. О. Кобилянської. На заході були присутні дітки молодшої та старшої вікових категорій.

На початку зустрічі, працівники Управління ДСНС розповіли діткам про небезпеку ігор з сірниками та до яких жахливих наслідків це може призвести. Щоб малеча краще сприймала слова рятувальників, захід проходив в ігровій формі. Діткам були показані навчальні мультфільми, з ними проводилися різноманітні пізнавальні ігри. Така форма проведення заходу допомогла діткам краще запам’ятати правила безпеки. Також рятувальники поспілкувалися із вихователями даного навчального закладу. Фахівці Управління ДСНС нагадали їм, що робота з виховання у малечі культури дотримання безпечної поведінки повинна проводитися постійно. «Якщо діти змалечку дотримуватимуться правил безпеки та розумітимуть всю важливість даних правил, то в майбутньому це допоможе уникнути нещасних випадків. Таким чином можна зберегти життя та здоров’я наших дітей» – звернулися рятувальники до вихователів садочку. Щоб вихователі змогли проводити з дошкільнятами роз’яснювальну роботу, рятувальники вручили їм листівки з правилами безпеки.

Наостанок співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області зробили дітям приємну несподіванку. Кожен бажаючий, а таких виявилося чимало, змогли приміряти справжній бойовий одяг рятувальників, в якому ліквідовуються пожежі та інші надзвичайні події. Дитяча радість та щира посмішка стала показником того, що захід, окрім корисних знань, приніс дітям чимало позитивних емоцій.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пільги по земельному ...
Наступна новина: Волинська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ