Проблему енергозбереження на об’єктах соціальної сфери Закарпаття обговорять за круглим столом

Проблему енергозбереження на об’єктах соціальної сфери Закарпаття обговорять за круглим столом

27.11.15 10:53 0 530
У четвер, 26 листопада, в Закарпатській ОДА відбудеться засідання за круглим столом під час якого відбудеться обговорення перспектив впровадження на об'єктах соціальної сфери енергозберігаючих технологій та використання альтернативних видів палива.

Участь у засіданні візьмуть керівники районів та міст області, установ, які зацікавлені у впровадженні енергоефективних технологій та представники профільних структурних підрозділів РДА.

Під час заходу помічник Голови Комісії з розвитку енергетики та енергозбереження Українського союзу промисловців і підприємців Костянтин Єремчук розкаже про практичні кроки ОСББ/ЖБК для скорочення витрат на впровадження енергоефективних заходів за програмою Держенергоефективності. В.о. директора департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Едуард Маляр презентує проект Програми енергоефективності та енергозбереження області на 2016-2020 роки та поінформує про участь облдержадміністрації у державній програмі підтримки енергозбереження.

Представники районів та міст поділяться досвідом впровадження на об'єктах соціальної сфери енергозберігаючих заходів та використання альтернативних видів палива.

Круглий стіл відбудеться у великому залі Закарпатської ОДА.

Початок об 11.00

Запрошуються представники ЗМІ.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцьк: аматорський театр ...

КОМЕНТАРІ