У Хмельницькій області актуальні питання загальної практики сімейної медицини

У Хмельницькій області актуальні питання загальної практики сімейної медицини

27.11.15 16:43 0 666
26 листопада 2015 року в м.Хмельницькому відбулась Міжрегіональна науково-практична конференція на тему «Актуальні питання загальної практики сімейної медицини». Дана конференція проведена за ініціативи Департаменту охорони здоров'я Хмельницької обласної державної адміністрації та Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова. На конференцію були запрошені сімейні лікарі, терапевти, педіатри, практичні лікарі інших спеціальностей та лікарі-інтерни.

Із вступним словом до учасників конференції виступила Костенко Аліна Миколаївна - головний терапевт Департаменту охорони здоров'я Хмельницької ОДА. Також з вітальними словами до подільських лікарів звернулись Гесаль Валентина Григорівна – головний позаштатний спеціаліст з загальної практики сімейної медицини ДОЗ ОДА.

Згідно порядку денного учасники конференції мали можливість ознайомитись із доповідями професорів з кафедри внутрішньої та сімейної медицини Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова з таких тем : «Сучасна клініко-лабораторна діагностика захворювань органів травлення в загальнолікарській практиці», «Кашель як міждисциплінарна проблема внутрішньої медицини: діагностика та диференційовані підходи до лікування», «Інфекції сечових шляхів у практиці сімейного лікаря», «Сучасні підходи до діагностики та лікування анемій похилого віку», «Оптимізація лікування хворих із коморбідним перебігом соматоформної вегетативної дисфункції та хронічного некаменевого холециститу».

Усі присутні лікарі отримали сертифікати учасників конференції.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ