На Львівщині поліцейські затримали зловмисника,котрий поранив ножем таксиста і викрав його автомобіль

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника,котрий поранив ножем таксиста і викрав його автомобіль

27.11.15 08:05 0 563
Чоловіку загрожує позбавлення волі терміном до дванадцяти років.

До правоохоронців, 24 листопада близько 21.00, зателефонував 58-річний таксист. Чоловік розповів, що невідомий поранив його ножем, викрав автомобіль і поїхав у напрямку села Дмитрів.

На місце події прибули правоохоронці. Потерпілий розповів, що близько 20.00 у місті Кам'янка -Бузька до його автомобіля сів чоловік і попросив відвезти його до села Дмитрів. Коли вони виїхали за межі міста, незнайомець вдарив водія ножем у правий бік. Коли таксист вийшов з автомобіля, зловмисник сів за кермо і поїхав.

Потерпілого доставили до лікарні. Медики діагностували у нього колото-різану рану грудної клітини.

Правоохоронці Радехівського відділення поліції, спільно з працівниками Червоноградського відділу поліції, встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до дванадцяти років із конфіскацією майна. Призначено судово-медичну експертизу, триває досудове розслідування.

Прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У зоні АТО Вінниччина ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ