Тернопілля: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі в «ПК Березіль ім. Л. КУРБАСА»

Тернопілля: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі в «ПК Березіль ім. Л. КУРБАСА»

27.11.15 16:05 0 543
Про подію працівники ПК Березіль повідомили за телефоном «101» рятувальників, та розпочали евакуацію обслуговуючого персоналу і вжили заходів щодо гасіння пожежі первинними засобами пожежегасіння.

Після отримання інформації про пожежу оперативно-диспетчерська служба Управління ДСНС України у Тернопільській області направила до місця події підрозділи Тернопільського гарнізону, за підвищеним номером виклику, а також повідомила інші екстрені служби міста.

По прибуттю бійці ДСНС організували розвідку, евакуювали з осередку пожежі умовно-потерпілих, надали їм домедичну допомогу, здійснили розстановку сил і засобів, передбачених для ліквідації такого роду надзвичайних подій, провели бойове розгортання з прокладенням магістральних ліній для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі. Для координації дій під час гасіння умовної пожежі було розгорнуто оперативний штаб. У навчаннях взяли участь 6 одиниць основної та 2 одиниці спеціальної пожежної техніки, а також 38 чоловік особового складу.

Основна мета заходу – удосконалення навичок керівництва щодо гасіння пожеж у культурно-видовищних закладах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ