Тернопільські вогнеборці навчають дітей правилам безпечної поведінки

Тернопільські вогнеборці навчають дітей правилам безпечної поведінки

27.11.15 14:12 0 562
24 листопада у рамках проведення Тижнів знань з безпеки життєдіяльності працівниками Тернопільського міського відділу проведено зустріч з учнями 7-их класів та педагогічним колективом Тернопільської загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3.

Школярам розповідали про особливості повсякденної роботи рятувальників, нагадали правила безпеки життєдіяльності від дотримання яких залежить здоров’я і життя кожної людини. Особливий акцент зроблено на дотримання правил пожежної безпеки скрізь, де б вони не знаходились: в будинку, квартирі, на вулиці, в лісі і в будь-яких інших приміщеннях і місцях. Дітям нагадали, як діяти при виявленні невідомих речей, сумок чи пакунків, куди слід звертатися у випадку їх виявлення та як правильно поводити себе до прибуття компетентних органів та служб. Діти жваво приймали участь в дискусії, демонстрували власну обізнаність, показували свої малюнки на протипожежну тематику та відповідали на запитання вогнеборців.

Загалом тематичні заходи, що пройшли в рамках проведення тижнів знань з безпеки життєдіяльності у Тернопільській загальноосвітній спеціалізованоій школі І-ІІІ ступенів № 3, були цікавими та повчальними і завершилися останнім етапом – оглядом та ознайомленням з обладнанням та роботою пожежного аварійно – рятувального автомобіля.

Без сумніву, такий захід надовго залишиться у пам’яті педагогів та їх підопічних, адже кожен із них на якийсь час немов перенісся у реалії лиха і відчув, наскільки важливим є знання правил безпеки життєдіяльності.

Рятувальники – завжди бажані гості у цьому навчальному закладі, адже спілкування із ними допомагає дітям краще розуміти усі небезпеки, котрі підстерігають їх у повсякденному житті і вчить правильно протистояти їм, розповіли класні керівники школярів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Житомиряни отримають у ...

КОМЕНТАРІ