За викрадений мотоцикл волинянин проведе у тюрмі три роки

За викрадений мотоцикл волинянин проведе у тюрмі три роки

27.11.15 10:19 0 512
За грати злодій потрапить, якщо протягом двох років вчинить новий злочин.

Подія трапилася у Ківерцівському районі, у вересні 2015 року. Чоловік через незачинені ворота зайшов на подвір'я будинку, де біля сходинок знаходився мотоцикл марки «VIPER ZS 150J» червоного кольору, що належав місцевому мешканцю. Транспортний засіб молодик вивів із подвір'я та пішов з ним в сторону свого місця проживання. Згодом, за допомогою викрутки зловмисник зламав замок запалювання та, привівши в дію двигун мотоцикла, поїхав їм в село Башлики Ківерцівського району, де продав його за 1500 гривень.

Здійснивши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники міліції встановили зловмисника. Викрадений транспортний засіб повернули власнику.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Ківерцівський районний суд Волинської області присудив викрадачу три роки позбавлення волі. Однак остаточним своїм рішенням Феміда ухвалила: звільнити підсудного від відбування призначеного покарання з дворічним випробувальним терміном та стягнути 7092,00 гривень завданої шкоди.

Сектор комунікації ГУ НП

У Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 346,8 млн грн єдиного ...

КОМЕНТАРІ