В Луцьку мандрівний ХІІ Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини у міській центральній бібліотеці для дітей

В Луцьку мандрівний ХІІ Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини у міській центральній бібліотеці для дітей

27.11.15 12:34 0 537
Мандрівний ХІІ Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, що триває у Луцьку, одну з перших зупинок мав у залі міської центральної бібліотеки для дітей. До перегляду був представлений фільм лучанки Катерини Горностай «Скрізь Майдан», що піднімає питання людської чесності та гідності.

Це був не просто показ фільму, а розмова покоління Майдану з поколінням, заради якого він відбувся.

Участь у заході взяла волонтерка, учасниця подій Революції Гідності, журналіст Ірина Мусій, яка змогла у своїй розповіді змогла донести до присутніх учнів загальноосвітнього закладу №15 атмосферу Майдану, бажання його учасників.

Директор бібліотеки Ніна Бочарова розповіла учням про фестиваль, про важливість документального кіно, про роботу операторів, журналістів під час зйомок фільму у гарячих місцях, яким і був Майдан восени 2013 та взимку 2014 років.

Захід завершився хвилиною мовчання. Залу бібліотеки діти залишали із задуманими очима, роздумами майбутнє своє і України.

Управління культури, 720447

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська область: ...

КОМЕНТАРІ