Волинська область: рятувальники провели для дітей акцію «Запобігти,врятувати,допомогти»

Волинська область: рятувальники провели для дітей акцію «Запобігти,врятувати,допомогти»

27.11.15 11:42 0 495
26 листопада працівники Володимир-Волинського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області разом організували для вихованців міської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступеня «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» пізнавальну акцію «Запобігти, врятувати, допомогти».

Працівники ДСНС організували виставку пожежно-рятувальної техніки, надали дітям можливість ознайомитися з тактико-технічними характеристиками спецавтомобілів та бойового спорядження.

Вогнеборці розповіли, у яких випадках використовується аварійно-рятувальне обладнання, які можливості мають пожежні автоцистерни для гасіння пожеж різного роду. Дітям надзвичайно цікаво було приміряти на себе бойовий одяг пожежника, потримати в руках спорядження та пожежні стволи для гасіння вогню, але найбільше позитивних емоцій викликали показова демонстрація гасіння умовної пожежі від пожежного автомобіля. В кожного учня була можливість посидіти за кермом автомобіля, уявити себе справжнім рятувальником.

На згадку про гостину у пожежно-рятувальній частині педагоги отримали пам’ятки про основні правила безпеки життєдіяльності. Діти були у захваті та пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Загроза хвороби Лайма в ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ