Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі,на яких врятували від знищення 5 будівель

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі,на яких врятували від знищення 5 будівель

27.11.15 08:38 0 541
Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 3 пожежі. Так, в смт. Глибока по вул. Фастівській горіла господарська будівля місцевого мешканця. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 00:28 від мешканців сусідніх будинків, які помітили пожежу вже тоді, коли полум’ям була охоплена вся будівля. Оскільки стіни будівлі була дерев’яними, полум’я швидко поширювалося по конструкціям споруди. Окрім цього, існувала загроза перекидання вогню на розташовані поруч 2 житлові будинки, літню кухню та мікроавтобус. За лічені хвилини після повідомлення про пожежу на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено господарську будівлю, в якій виникла пожежа, побутову техніку, речі домашнього вжитку. Вогнеборці на пожежі врятували від знищення 3 будівлі та 1 мікроавтобус.

Ще одна пожежа сталася в підвалі житлового будинку у Чернівцях по вул. Кронштадській. Вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру, які виїжджали на місце події, оперативно ліквідували пожежу. Завдяки цьому від знищення було врятовано житловий будинок. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку.

В селі Черешенька Вижницького району горів гараж місцевого мешканця. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Вижниця ліквідував пожежу, не допустивши перекидання вогню на розташований поруч житловий будинок. На пожежі знищено гараж. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж, які виникли минулої доби на території краю, немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ