У Рівненській області проведено тренінг для осіб з інвалідністю

У Рівненській області проведено тренінг для осіб з інвалідністю

27.11.15 14:45 0 560
24 листопада з нагоди Міжнародного дня інвалідів фахівці Костопільського районного центру зайнятості спільно з тренером ТОВ «Територія бізнесу» (м.Львів) Марією Бугаєнко провели для 15 осіб з інвалідністю тренінг-семінар з питань адаптації людей з особливими потребами в сучасних умовах. У роботі тренінгу взяв участь лікар-реабілітолог Костопільської МСЕК Ілля Колтуцький. Мета заходу – формування цілісного та адекватного бачення власних здібностей та можливостей, вироблення навичок постановки та досягнення власних життєвих цілей, вироблення готовності справлятися з труднощами на шляху до обраної професії.

Під час тренінгу учасники підвищили самооцінку та впевненість у своїх можливостях, отримали нові знання щодо побудови планів та постановки цілей. Зацікавила учасників інформація про навчання на базі Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів в с.Лютіж.

На завершення заходу учасники отримали вичерпні відповіді стосовно професійної реабілітації та навчання для осіб з інвалідністю та роздаткові матеріали.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ