Житомирщина: керівник області та директор Укроборонпрому підписали меморандум

Житомирщина: керівник області та директор Укроборонпрому підписали меморандум

28.11.15 11:23 0 586
27 листопада, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський та генеральний директор державного концерну «Укроборонпром» Роман Романов підписали меморандум про розширення співробітництва між Укроборонпромом з підприємствами Житомирської області.

«Нові виклики в національній безпеці та стабільному економічному і соціальному розвитку держави стоять, як перед роботодавцями, так і органами державної влади. Наше завдання - посилити координацію спільних дій. Саме цьому сприятиме підписання меморандуму», - зазначив Сергій Машковський.

« ми всі об'єднуємо зусилля заради посилення обороноздатності держави та оснащення наших вояків усім необхідним. Ми можемо виготовляти необхідні комплектуючі до військової техніки тут, на Житомирщині. Таким чином підприємства регіону запрацюють з новою силою та зможуть допомогти відродити обороноздатність країни», - підкреслив Роман Романов.

Предметом цього Меморандуму є забезпечення максимально ефективної кооперації науково-технічного та виробничого потенціалу підприємств-учасників Концерну та підприємств нашої області задля виконання державного оборонного замовлення. А це не лише підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції, а й вирішення ряду соціально-економічних проблем: збереження трудового потенціалу області, створення нових робочих місць, підвищення рівня заробітної плати.

ДОВІДКОВО:

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ