У Волинській області тривають просвітницькі заходи для запобігання пожеж у житлі в умовах пожежонебезпечного осінньо-зимового періоду

У Волинській області тривають просвітницькі заходи для запобігання пожеж у житлі в умовах пожежонебезпечного осінньо-зимового періоду

28.11.15 08:05 0 523
27 листопада працівники Ратнівського районного сектора У ДСНС України у Волинській області здійснили рейдові перевірки стану пожежної безпеки приватного житлового сектору на території району та провели з місцевими жителями бесіди щодо дотримання правил безпеки в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період.

Особливу увагу під час подвірних обходів співробітники ДСНС приділили соціально незахищеним верствам населення, одиноким громадянам та багатодітним сім’ям, оскільки саме вони належать до, так званої, групи ризику. В умовах знижених температур, коли ризик виникнення пожеж у житлі особливо високий, фахівці ДСНС звертали увагу сільських жителів на влаштування та експлуатацію печей опалення, дотримання вимог електробезпеки. При виявленні недоліків протипожежного характеру рятувальники рекомендували господарям у максимально короткі строки їх усунути, звернувшись за допомогою до фахівців.

Крім того, співробітники ДСНС наголошували громадянам на неприпустимості перевантаження електромережі потужними споживачами, адже у багатьох будинках електролінії застарілі і не розраховані та високе навантаження.

Під час профілактичних бесід рятувальники детально поінформували сільських жителів про порядок на випадок пожежі та нагадали номери служб екстреного реагування.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ