Буковинські поліцейські впродовж години розкрили тяжкий злочин

Буковинські поліцейські впродовж години розкрили тяжкий злочин

28.11.15 14:03 0 566
Мешканець Сторожинецького району забив до смерті гостя, а щоб приховати сліди злочину, разом із співмешканкою тіло 59-річного сторожинчанина, відтягнули на вулицю неподалік будинку.

До Сторожинецького відділу поліції вранці, 25 листопада, надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць райцентру знайдено померлого чоловіка. Поліцейські одразу прибули на місце виклику. Під час огляду загиблого на тілі були виявлені численні ушкодження.

З метою встановлення всіх обставин смерті сторожинчанина, працівники поліції провели ряд першочергових заходів, які допомогли оперативно затримати зловмисника.

У розмові з поліцейськими підозрюваний спочатку заперечував, що він причетний до побиття, мовляв потерпілий зловживав алкоголем та сам помер від переохолодження. Однак професійні дії працівників карного розшуку Сторожинецького відділу поліції, прокуратури району та вилученні речові докази не залишили шансів буковинцю уникнути покарання. Чоловік зізнався у скоєному.

Відомо, що зловмисник із села Стара Жадова, у Сторожинці проживав разом із своєю 41-річною співмешканкою, у будинку якої і трапилася трагедія.

З'ясувалося, що потерпілий напередодні ввечері завітав у гості до сусідів - цивільного подружжя. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла суперечка, яка переросла в бійку. 40-річний чоловік наніс численні удари по різним частинам тіла потерпілого, після чого залишив останнього на підлозі. Коли ж подружжя прокинулося, то виявили, що їхній гість мертвий. Аби їх не запідозрили у скоєнні злочину, винесли померлого та залишили на вулиці неподалік будинку.

Слідчі буковинцю оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті – позбавлення волі строком до десяти років. Підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу затримано. Правову оцінку діям співмешканки правоохоронці нададуть після проведення всіх слідчих заходів. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині на хабарі ...
Наступна новина: Рятувальники Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ