На Рівненщині зловмисники на санчатах вивезли поцуплену коробку передач і того ж дня

На Рівненщині зловмисники на санчатах вивезли поцуплену коробку передач і того ж дня "завітали" до поліції

28.11.15 09:56 0 520
До Костопільського відділу поліції звернувся 44-річний місцевий житель і повідомив про крадіжку коробки передач автомобіля марки «VOLVO FL». Того ж дня правоохоронці затримали двох молодиків, які планували здати поцуплене на металобрухт.

Як з'ясувала слідчо-оперативна група, костопільчанин приїхав на територію колишньої бази, щоб відремонтувати свій автомобіль. Чоловік демонтував коробку передач, аби усунути неполадки в роботі вантажівки, та завершити роботу до вечора не встиг. Агрегат залишив поряд з авто, оскільки територія була огороджена. А коли повернувся вранці, коробка передач зникла.

Чоловік звернувся за допомогою до працівників поліції, які впродовж дня знайшли і викрадене, і зловмисників. Ними виявилися 18-річний та 21-річний місцеві жителі, які для вчинення крадіжки використали дитячі санчата. Незважаючи на складнощі транспортування, вони дотягли агрегат до будинку, де мешкає один із них, і залишили у коридорі. Молодики планували здати коробку передач на металобрухт, але правоохоронці завадили злочинними намірам.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Відповідно до санкції статті молодики можуть позбутися волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації Головного управління

Національної поліції України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині три екіпажа ...

КОМЕНТАРІ